سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

  • آرایشی-بهداشتی

    • قیمت : ریال
      ایزوتیازولین (Isothiazolinone) که با نام ایزوتیازولون نیز شناخته می‌شود دارای رنگ سبز روشن هست خود عملاً هیچ کاربردی ندارد اما مشتقات آن به طور گسترده‌ای به عنوان بیوسید استفاده می‌شود و به عنوان نگه‌دارنده ضد میکروبی از آن ها استفاده می‌شود. جالب است بدانید که ایزوتیازولین‌ها معمولاً در محلول‌های حاوی آب استفاده می‌شوند. ایزوتیازولین محلول در آب است و دارای سمیت کم است.
    • قیمت : ریال
      ماده ای آلی است که به صورت کلی به عنوان امولسیون کننده استفاده می شود.
    • قیمت : ریال
      این ماده شامل یک اتم سیلیکون و دو اتم اکسیژن و فرم مولکولی SiO2 است. ماسه (Sand) شامل دانه های کوچک یا تکه هایی از مواد معدنی و قطعات سنگ است.
    • قیمت : ریال
      یک ماده ی ضد میکروب به حساب می آید که معمولا برای کنترل قارچ ها، باکتری ها و یا جلبک ها استفاده می گردد.
    • قیمت : ریال
      این ماده الکلی است که از چربی گیاهی مانند روغن نارگیل یا روغن پالم استخراج می شود.
    • قیمت : ریال
      سوربات پتاسیم یک نوع نمک پتاسیم است که از اسید سوربیک بدست می آید که در صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی به عنوان یک نگهدارنده مورد استفاده قرار می گیرد.
    • قیمت : ریال
      کاراگینان عصاره ای از جلبک دریایی قرمز است که معمولا به عنوان موریل ایرلندی شناخته می شود.
    • قیمت : ریال
      گوارگام (E412)، یک پلی ساکارید ذخیره ای (آرد دانه ای) است که از گیاه گوار استخراج می شود.
    • قیمت : ریال
      گلیسیرین یک ترکیب طبیعی است که در طیف گسترده ای از کاربردها استفاده می شود – از لوازم زیبایی و مراقبت از پوست تا مواد غذایی و داروها . در واقع، امروزه بیش از ۱۵۰۰ مورد استفاده از این ترکیب وجود دارد. گلیسیرین یک الکل قند تری هیدروکسی است که در چربی های طبیعی سبزیجات و حیوانات وجود دارد در واقع گلیسیرین معمولا از منابع طبیعی مشتق می شود.
    • قیمت : ریال
      متیل پارابن یا همان نپاژن با فرمول شیمیایی CH3 (C6H4 (OH) COO) یک آلرژن شیمیایی استاندارد است. اثر فیزیولوژیکی متیل پارابن از طریق افزایش انتشار هیستامینین و ایمن‌سازی توسط سلول محسوب می‌شود.