سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • گلیسیرین مونو استئارات

    • قیمت : ریال
    • ماده ای آلی است که به صورت کلی به عنوان امولسیون کننده استفاده می شود.

    این ماده سفید رنگ، بدون بو و با مزه ای شیرین است که به صورت پودر وجود دارد و قابلیت جذب و نگه داری رطوبت  را در ساختار خودش دارد. این ماده استر گلیسیرین، استئارئیک اسید است. به طور طبیعی در بدن وجود دارد و در نتیجه شکست چربی ها توسط لیپاز پانکراس تولید می شود و هم چنین در غذاهای چرب نیز موجود است. GMS دارای 2 ایزومر فضایی به صورت 1-glycerol monostearate و 2-glycerol monostearate می باشند.

    این ماده به صورت معمول این ماده به صورت صنعتی از واکنش گلیسرولیز بین گلیسیرین و تری گلیسیید (با منشا حیوانی یا گیاهی ) تولید می شود.

    تولید
    GMS که از گلیسیرین تولید می شود کاربردهای بسیار زیادی از جمله به عنوان امولیسیفایر در صنایع غذایی ، داروسازی، آرایشی و بهداشتی و یا در مواد شوینده دارد. مونوگلیسیرید ها به طور معمول از روش های 1) گلیسرولیز ، 2) هیدرولیز تری گلیسیریدها و 3) استری شدن مستقیم گلیسیرین با اسید های چرب به دست می آیند. روش صنعتی تولید این ماده عموما از یک اسید همگن یا کاتالیست استفاده ی کند که باعث تولید مونو، دی و تری گلیسیرید ها بعد از استری شدن می شود.

    روش های مختلفی برای افزایش خاصیت انتخاب پذیری مونو-استریفیکیشن گلیسیرین ها وجود دارد که شامل روش های آنزیمی ، گوانیدین ، کاتالیست های جامد اسیدی مانند زئولیت و کاتالیست های پایه مانند ZnO می شود. زمانی که گلیسیرین و اسید های چرب به صورت خود به خودی در 110 درجه سانتی گراد واکنش می دهند ، واکنش در دماهای بالاتر پیش می رود و کامل می شود از این رو جلوگیری از تشکیل دیگلیسیرید و تری گلیسیرید در دماهای بالا امکان پذیر نمی باشد.

     


     

    کاربردها
    صنایع غذایی

    به عنوان امولیسیفایر در پخت کیک : در پخت کیک، امولیسیفایرهایی نظیر GMS ، مونوگلیسیرید ها و دی گیلیسیریدهایی از اسید های چرب برای نرمی بافت کیک استفاده می شود.

    این ماده به عنوان یکی از اصلی ترین افزودنی های غذایی برای افزایش غلظت، امولیسیون کننده ، عامل نگه دارنده، امولیسیفایر در بستنی ، خامه ، نان ،دسرها ، کره ، نوشیدنی ها و لبنیات شناخته شده است.

    هم چنین در تولید انواع مواد غذایی کاربرد دارد:

    1) انواع نان

    2) مارگارین کیک

    3) مارگارین

    4) محصولات قنادی

    5) انواع خامه ها

    6) خامه زده شده

    7) کارامل ها

    8) کره بادام زمینی

     

    تاثیر استفاده از این ماده در صنایع غذایی چیست؟
    1) استفاده در انواع نان برای جلوگیری از خشک شدن و تغییر مزه به مرور زمان.

    2) در مارگارین های کیک باعث جلوگیری از حذف آب شده و روغن و آب را در کنار هم نگه می دارد.

    3) در تولیدات قنادی ها باعث جلوگیری از فروپاشی مواد می شود.

    4) برای حجم دادن به خامه و به عنوان امولیسیفایر استفاده می شود.

    صنعت پلاستیک
    این ماده به عنوان روان کننده ، آنتی استاتیک و پلاستی سایزر غیر سمی  در تولید انواع پلاستیک ها کاربرد دارد. هم چنین می تواند انعطاف پذیری پلاستیک را افزایش دهد و باعث  طول عمر بیشتر آن (ویژگی anti-againg) شود. در تولید درب های پلی پروپیلنی برای ایجاد خاصیت آنتی استاتیکی و روان کنندگی بیشتر کاربرد دارد.

    کشاورزی
    در صنایع کشاورزی نیز از این ماده به عنوان ضد مه (anti-fog) در فیلم های پلاستیکی که در گلخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد استفاده می شود.

    سایر خواص
    این ماده هم چنین اصطکاک را در فرآیند اکستروژن کاهش می دهد و توزیع اندازه ذره یکسانی را به وجود می اورد.

    با سورفکتانت های آنیونی ،کاتیونی و غیر یونی سازگار است و تلورانس الکترولیتی خوبی را به وجود می آورد.

    محصول فوق روی خواص امولسیون کنندگی ، انتشار ، فومینگ و ضد فومینگ و انتی ایجینگ نشاسته  نیز اثر می گذارد.

    برای افزایش کیفیت پایداری در لوازم آرایشی و بهداشتی و به عنوان امولیسیفایر و کمک امولیسیفایر و تثبیت کننده ویسکوزیته به کار برده می شود.

    به عنوان پوشش محافظ برای پودرهای نم بین[1]  (موادی که مولکول آب موجود در هوا را جذب و نگه داری می کنند نم بین نام دارند) کاربرد دارد.

    عامل امولسیون کننده در روغن ها ، وکس ها و حلال ها

    اصلاح کننده و کنترل آزاد سازی در داروها

    روان کننده در رزین ها

    در صنایع ارایشی و بهداشتی به عنوان ضد تعریق، دئو دورانت ، محصولات مراقبتی کودکان ، ضد آفتاب ها ، نرم کننده ها ، لوسیون ها ، امولسیون های قابل اسپری شونده مورد استفاده قرار می گیرد.

    تاثیر افزودن گلیسیرین مونو استئارات  به نشاسته و تغییر خواص آن
    افزودن این ماده به نشاسته سبب تغییر در خواص فیزیکی-شیمیایی ، دمایی ، رئولوژیکی و بافت نشاسته  می شود. حضور این ماده در نشاسته سبب کاهش تورم و حلالیت و افزایش دما و آنتالپی ژلاتینه شدن می شود.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۲۱۴
      تاریخ نشر : 05 آذر 1398

    کالاهای مشابه