سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • آلانتوئین (Allantoin)

    • قیمت : ریال
    • این ماده یک دی اورید با فرمول شیمیایی C4H6N4O3 می باشد. از نام های دیگر آن می توان به اورید هیدانتوین و گلی اکسید دی اورید اشاره نمود.

    آلانتوئین در محصولات بهداشتی مانند کرم های ضد جوش، ضد آفتاب ها، لوسیون و روشن کننده ها به دلیل کمک به بهبود لک ها و بهبود سلامت پوست مورد استفاده قرار می گیرد. در محصولات تجاری دیگر مانند محصولات بهداشت دهان و دندان، شامپو ها، رژ لب ها و.. نیز می توان این محصول را یافت. 

    تولید
    این ماده هم به صورت سنتزی و هم به صورت طبیعی موجود می باشد. تحقیقات نشان داده است که نوع مصنوعی این ماده همانند نوع طبیعی آن غیر سمی و بی خطر است و برای استفاده در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی مناسب می باشد.

    طبیعی
    این ماده به صورت طبیعی در چندین گیاه از جمله ، چغندر قند، کامفری، توتون، بابونه و گندم یافت می شود. اما معروف ترین و شناخته شده ترین منبع آلانتوئین شیره ی گیاه کامفری( گیاه بومی اروپا) است.

     

     

    مصنوعی
    نوع مصنوعی و سنتزی این ترکیب از واکنش گلی اگزالیک اسید و اوره به عنوان ماده ی اولیه به دست می آید. برای انجام این واکنش از کاتالیست ناهمگن استفاده می نمایند.

    مکانیسم عمل
    مطالعات زیادی بر روی Allantoin برای درمان زخم ها صورت پذیرفته است. آزمایش های حیوانی بر روی موش ها نشان می دهد که این ترکیب می تواند سبب بازسازی پوست و بهبود زخم ها شود.

    همین مطالعات نشان می دهد در موش هایی که C4H6N4O3 دریافت کرده اند ، این ترکیب سبب گشادی رگ ها، افزایش میزان کلاژن و فیبروپلاست می شود که در نتیجه ی آن زخم ها سریع تر از موش هایی که این ماده را دریافت نکرده اند بهبود می یابند.

    Allantoin در بدن
    این ماده توسط بدن انسان نیز تولید می شود و به طور طبیعی در رژیم غذایی یافت می گردد. در بررسی های صورت گرفته متوسط غلظت Allantoin در پلاسمای  بدن 2-3 mg/l است . با انجام فعالیت های ورزشی غلظت این ماده در پلاسما به سرعت به حدود دو برابر افزایش می یابد. در ماهیچه های انسان اوره در طی فعالیت های ورزشی به ترکیب فوق اکسید می شود. به طور مثال بعد از تمرین دوچرخه سواری غلظت آلانتوئین در ماهیچه ها از 5000 ug/kg فورا به 16000 ug/kg جهش پیدا می کند.

    خواص درمانی
    این ماده با خواص مرطوب کنندگی ای که دارد مانع از خشکی، زبری و ناراحتی های پوستی مانند سوختگی ، خارش و حساسیت های پوستی می شود.

    پوست های خشک به راحتی آب را از لایه ی بالایی پوست از دست می دهند. رطوبت دهنده ها و مرطوب کننده ها با چرب کردن لایه ی بالایی پوست آب را در آن به دام می اندازند و سبب حفظ آب در پوست می شوند. پترولاتوم، لانولین، روغن های معدنی و دایمیتیکون از جمله مرطوب کننده های پوست هستند. لیسیتین، گلیسیرین، پروپیلن گلیکول نیز از جمله موادی هستند که مانع از دست رفتن رطوبت می شوند و آب را به سطح بیرونی پوست انتقال می دهند. موادی مانند اوره و آلفا هیدروکسی اسید هایی از جمله لاکتیک/سیتریک/گلیکولیک اسید و آلانتوئین نیز کراتین که ماده ی متصل کننده ی سلول های لایه ی بالایی پوست است را نرم می کنند. این فرایند به پاکسازی سلول های مرده ی پوست کمک می کند، موجب حفظ بهتر آب در پوست می شود و نرمی پوست را پدید می آورد.

    خواص آلانتوئین

    سایر خواص Allantoin
    کمک به تکثیر سلول ها و افزایش طول عمر آن ها ( کاربرد در کرم های ضد چروک)
    کمک به بهبود زخم (کاربرد در پماد های سوختگی و بازسازی کننده)
    نرمی و صافی پوست (کاربرد در کرم های پوشش دهنده و مرطوب کننده)

    درمان آکنه:
    اگر پوست شما زخم ، چاله و آکنه های مزمن دارد محصولاتی که حاوی ترکیب فوق هستند می توانند انتخاب خوبی برای درمان و بهبود این زخم ها باشند. این ماده بدون تحریک پوست می تواند آن را بازسازی نماید که یک مزیت مهم نسبت به دارو های حاوی سالیسیلیک اسید یا بنزوئیل پراکسید به شمار می رود.

    آلانتوئین یک محافظ طبیعی برای پوست است و موجب بازسازی سلول ها می شود. Allantoin با تحریک فرایند بازسازی طبیعی پوست می تواند این زخم ها را بهبود دهد.

    ضد آفتاب ها
    اگر پوست شما به انواع ضد آفتاب ها حساس است بهتر است به محصولات حاوی ماده ی فوق روی بیاورید.

    با استفاده از این محصولات نه تنها پوست شما از تابش اشعه ی ماورابنفش در امان می ماند بلکه حضور این ماده می تواند پوست شما را مرطوب نماید و موجب رشد سلول های سالم شود. Allantoin خود به تنهایی نمی تواند مانع از تابش اشعه ی ماورابنفش به پوست شود بنابراین به محصولات ضد آفتاب اضافه می گردد تا حساسیت های پوستی را به حداقل برساند. توصیه می گردد قبل از استفاده از این محصولات با پزشک پوست خود مشورت نمایید.

    مواد آرایشی
    به طور کلی استفاده از محصولات حاوی ترکیب فوق برای پوست های حساس توصیه می گردد. این ماده در محصولاتی مانند کانسیلر ها، کرم پودر ها، کرم های پوششی و رژ لب موجود می باشد. نه تنها این ماده حساسیت های پوستی را کاهش می دهد بلکه می تواند پوست را مرطوب سازد و اثرات سایر مواد مضر موجود در محصولات آرایشی را کاهش دهد

    آلانتوئین در مواد آرایشی

    مرطوب کننده ها و کرم های ضد چروک
    همانطور که پیش از این نیز گفته شد این ماده با حفظ آب موجب بهبود خشکی پوست می گردد. آلانتوئین علاوه بر ایجاد نرمی و لطافت پوست، موجب شادابی آن نیز می گردد. خاصیت بازسازی کنندگی این ماده موجب شده است تا از آن در محصولات ضد چروک نیز استفاده شود.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۴۱
      تاریخ نشر : 06 آذر 1398

    کالاهای مشابه