سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • دی اکتیل سدیم سولفوسوکسینات

    • قیمت : ریال
    • این ترکیب که با نام های مترادف نمک دوکوزات و DSS نیز شناخته می شود به راحتی در آب حل می گردد و در اتانول و گلیسیرین نیز محلول می باشد.

    خواص و ویژگی ها
    این ماده سورفکتانتی مهم به حساب می آید که می تواند به عنوان عامل مرطوب کننده مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین این ماده می تواند سبب بالا بردن قدرت انحلال پذیری در دارو ها شود و در صنایعی نظیر ساخت و تولید لوازم آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی نیز مورد استفاده قرار بگیرد. عمده کاربرد دکوزات و نمک آن در صنایع دارویی به عنوان مسهل می باشد.

    تولید:
    روش های مختلفی برای تولید این ماده وجود دارد اما به طور کلی این ترکیب را با واکنش بین مالئیک اسید خشک و دو اتیل هگزانول می سازند. از واکنش این دو ترکیب دی اکتیل مالئات ساخته می شود. ترکیب ذکر شده را سدیم بی سولفیت واکنش می دهند تا پیوند اولفینی موجود اشباع و ساختار سولفونات تشکیل شود و در نهایت محصول نهایی به دست آید.

    کاربرد ها:
    ترکیب ذکر شده در صنایع گوناگونی از جمله صنایع دارویی، لوازم آرایشی و بهداشتی ، صنایع غذایی و… مورد استفاده قرار می گیرد در ادامه با کاربرد های این محصول در این صنایع بیشتر آشنا می شویم:

    صنایع دارویی:

    در دارو ها ترکیب فوق اجازه می دهد مایعات روده و مواد چربی به توده ی مدفوع نفوذ کند و سبب ایجاد اسهال در فرد شود. این ترکیب در صورتی که به تنهایی مورد استفاده قرار بگیرد معمولا 1 الی 3 روز زمان نیاز دارد تا خاصیت خود را نشان دهد. تحقیقات نشان می دهد که این ماده بر روی جذب مواد مغذی تاثیر خاصی ندارد و بیشتر برای بیماران مسن تجویز می گردد زیرا عوارض جانبی کمتری دارد. مقدار مصرف این ماده توسط پزشک معالج تجویز می گردد اما معمولا مصرف روزانه ی این دارو در دوز های زیر می باشد:

    صنایع غذایی
    DSS یک ماده ی مرطوب کننده و امولوسیونی است که به آرامی در آب حل می شود. به طوری که 1 گرم از این ماده به راحتی در 70 میلی لیتر آب حل می گردد. از مهمترین کاربرد های این ماده در صنایع غذایی استفاده از آن در آبمیوه های پودری و یا دسر های آماده حاوی اسید فوماریک می باشد. این ترکیب با بالا بردن خاصیت مرطوب سازی و داشتن خاصیت وتینگ ایجنت می تواند انحلال پذیری این پودر ها را در آب بیشتر کند و سبب بالا رفتن انحلال پذیری اسید در آب شود.

    همچنین این ماده به عنوان یک طعم دهنده در شیر های کنسروی مانند شیر عسل های موجود مورد استفاده قرار می گیرد و موجب بهبود طعم شیر استریل شده در طول ذخیره سازی می شود.

    در نوشیدنی های بدون کربنات و حاوی چربی کاکائو از این ترکیب به منظور امولسیون کننده استفاده می کنند و مقدار مجاز استفاده از آن حدود 25 ppm تخمین زده شده است.

    با افزودن این ترکیب به مقدار0.5  درصد وزنی از وزن آدامس ها می توان سبب ضخیم سازی این محصولات شد.

    همچنین این ترکیب با داشتن خواص آنیونی سبب بالا بردن خاصیت خیس کنندگی سطح می شود. خواص شویندگی این ماده سبب می شود تا از آن برای تمیز کردن و لکه برداری میوه ها و سبزیجات و تمیز کردن بسته بندی های مواد غذایی استفاده شود.

    مقدار دوز مجاز این محصول در دسر های ژلاتینی 15 ppm و در نوشیدنی ها 10ppm گزارش شده است.

    محصولات آرایشی و بهداشتی:
    ترکیب فوق سورفکتانتی است که به عنوان امولسیفایر و هیدروتروپ در لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. در تحقیقاتی که در سال 1995 صورت گرفت این ماده حدودا در فرمولاسیون 38 ماده ی آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) مقدار دوز مجاز مصرف این ماده در محصولات آرایشی را کمتر از 5 درصد تعیین نموده است.

     

     

    ذخیره سازی و شرایط نگهداری:
    این ماده در حالت جامد در دمای اتاق پایدار می باشد. همچنین محلول رقیق این ماده با داشتن pH بین 1 الی 10 در دمای اتاق پایدار می باشد. با این حال این ماده با pH های بسیار پایین ( کمتر از 1 ) و pH های بالا ( بیشتر از 10 ) پایدار نمی باشد و در معرض هیدرولیز قرار می گیرد. پیشنهاد می شود نوع جامد این ترکیب که خاصیت هیگروسکوپیک نیز دارد را در ظروف مناسب و در مکان خشک و خنک نگهداری نمایید.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۲۰
      تاریخ نشر : 05 آذر 1398