سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • آلانتوئین

    • قیمت : ریال
    • آلانتوئین (Allantoin) یک ترکیب نیتروژن‌دار طبیعی است که به عنوان عامل تهویه پوست استفاده می‌شود. به صورت پودری و کریستالی به رنگ سفید و تقریباً بدون هیچ بویی وجود دارد و دارای حلالیت در آب نیز می‌باشد.

    این ماده به طور طبیعی در گیاهان وجود دارد و در گذشته فقط از گیاهان گرفته می‌شد اما در سال ۱۹۳۵ فردی به نام رابینسون موفق به جداسازی آلانتوئین از حیوانات شد و باعث شد امروزه این ماده از حیوانات اکثراً پستان‌دار مانند گاو استخراج شود در واقع از اسید اوریک موجود در بدن این حیوانات آلانتوئین گرفته می‌شود.

    نکته‌ی جالب توجه این است که این ماده به صورت غنی در بدن خود انسان نیز وجود دارد و در خون یک انسان کاملاً سالم به طور متوسط غلظت پلاسمایی آلانتوین حدود ۲-۳ میلی‌گرم در هر لیتر است و در هنگام فعالیت و تحرک غلظت پلاسمایی آلانتوئین به سرعت به حدود دو برابر افزایش می‌یابد.

    چون آلانتوین یک عنصر طبیعی موجود در بدن انسان است، به طور کلی به عنوان یک ماده ایمن برای انسان شناخته شده است.

    به طور خاص، آلانتوین یک اسید گلیکول اکسید است که از اسید اوریک تولید می‌شود.

    کاربردها و خواص آلانتوئین
    در لوازم آرایشی (به خصوص کرم‌ها و لوسیون‌ها) و در درمان زخم‌ها استفاده می‌شود.

    عملکرد (ها): عامل تهویه پوست – محافظ پوست و …

    آلانتوئین به طور معمول در انواع کرم‌های آرایشی، خمیر دندان، دهان‌شوی‌ها، شامپو، رژلب، محصولات ضد آکنه و لوسیون به منظور مرطوب‌کننده پوست، افزایش صافی‌پوست، التیام زخم‌ها و… استفاده می‌شود.

    طبق مطالعات انجام شده آلانتوئین دارای اثرات مرطوب‌کننده است و همچنین توانایی افزایش میزان آب‌رسانی پوست و از بین بردن لایه‌های بالایی سلول‌های مرده پوست را دارد.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۴۲
      تاریخ نشر : 14 دی 1398

    کالاهای مشابه