سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • اسید استئاریک

    • قیمت : ریال
    • اسید استئاریک تجاری مخلوطی از استئاریک اسید و پالمتیک اسید به مقدار مساوی و مقدار کمی اولئیک اسید است و از آن در ساخت شمع ها , لوازم آرایشی , صابون های اصلاح , روان کننده ها و دارو ها استفاده می شود .

    کاربرد اسید استئاریک چیست ؟
    اسید استئاریک که اسید اکتا دکانوئیک نیز نامیده می شود , متداول ترین اسید چرب دراز زنجیر است . این ترکیب در چربی حیوانی و گیاهی طبیعی یافت می شود .

    اسید استئاریک تجاری مخلوطی از استئاریک اسید و پالمتیک اسید به مقدار مساوی و مقدار کمی اولئیک اسید است و از آن در ساخت شمع ها , لوازم آرایشی , صابون های اصلاح , روان کننده ها و دارو ها استفاده می شود .
    استئاریک اسید به طور عمده در تولید مواد پاک کننده , صابون ها , لوازم آرایشی مانند شامپو ها و کرم های اصلاح استفاده می شوند . از استئاریک به همراه روغن کرچک برای تولید نرم کننده ها برای مصارف نساجی استفاده می شود .
    ارزان بودن , در دسترس بودن و همچنین بی خطر بودن اسید استئاریک باعث می شود در صنایع مختلف مانند شمع سازی , به عنوان قوام دهنده درترکیب شکر ساده و شربت ذرت برای تولید آبنبات استفاده می شود . همچنین برای تولید مکمل های غذایی کاربرد داشته باشد .
    در آتش بازی , اغلب برای پوشش پودر فلزات مانند آلومینیوم و آهن از ان استفاده می شود . این کار مانع اکسیداسیون فلزات می شود و اجازه می دهد این ترکیب ها برای مدت زمان بیشتری نگه داری شوند .
    این اسید یک روان کننده ی رایج در پروسه ی تزریق و پرس کردن پودر های سرامیکی است .

    معمولا از آن به عنوان یک قالب قابل انعطاف برای فوم لاتکس استفاده می شود که در قالب های سنگی پخته می شود .

    توجه :
    این اسید بی رنگ و جامد مومی شکل است که تقریبا در آب نامحلول است .

    فرمول شیمیایی آن CH3(CH2)16CO2H است . نام آن از یک کلمه ی یونانی به معنی خاکستر گرفته شده است . نمک ها و استر های استئاریک اسید , استئارات نامیده می شوند .

    اسید استئاریک بعد از پالمتیک اسید رایج ترین اسید چرب اشباع شده ی موجود در طبیعت است .
    استئاریک در بسیاری از چربی ها و روغن های گیاهی و روغن های حیوانی وجود دارد , اما در چربی های حیوانی ( تا ۳۰% ) بیشتر از چربی های گیاهی ( معمولا ۵% ) است .
    اسید استئاریک از به عمل آوردن این چربی ها و روغن ها با آب و فشار و دمای بالا ( بیش از ۲۰۰ درجه سانتیگراد ) تهیه می شود که منجر به هیدرولیز تری گلیسیرید می شود . سپس مخلوط حاصل تقطیر می شود .
    از لحاظ بیوسنتز , اسید استئاریک از کربوهیدرات ها توسط سنتز اسید چرب با کوآنزیم A تولید می شود .

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۸۷
      تاریخ نشر : 23 آذر 1398