سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • روغن بذر هویج

    • قیمت : ریال
    • روغن بذر هویج نوعی روغن اساسی است که از طریق تقطیر بخار بذر گیاه هویج استخراج می‌شود.

    این گیاه گل‌دار، که به دلیل شکوفه‌های سفید و ریشه‌های معطر هویج مشهور است، همچنین هویج وحشی و توری ملکه آن نامیده می‌شود.

    روغن بذرهویج گاهی با روغن هویج اشتباه گرفته می‌شود، که از مخلوطی از ریشه هویج خرد شده غوطه ور در روغن حامل مانند روغن زیتون یا نارگیل تهیه می‌شود. با این حال روغن هویج یک روغن اساسی نیست.

    مانند سایر روغن‌های اساسی، روغن بذرهویج برای استفاده خوراکی مناسب نیست. در این روش با روغن هویج که اغلب برای پخت و پز استفاده می‌شود، متفاوت است.

    روغن بذرهویج یک روغن ضروری استخراج‌شده از بذر گیاه  هویج است که در درجه اول برای آروماتراپی استفاده می‌شود. این گیاه دارای رایحه‌ای گرم و خاکی است و اعتقاد بر این است که انواع مزایای سلامتی را از جمله کاهش استرس و اضطراب به همراه دارد. هنگامی که به روغن حامل یا امولسیون کرم اضافه‌شده، روغن بذر هویج دارای خواص ضد میکروبی، آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی است که ممکن است سلامت پوست را بهبود بخشد و حتی از پیری جلوگیری کند.

    تاکید می‌شود روغن دانه هویج را نباید با روغن هویج که از ریشه هویج خرد شده تهیه‌شده اشتباه گرفته و برای مقاصد آشپزی استفاده شود. به عنوان یک روغن اساسی، روغن بذر هویج فقط برای استفاده خارجی در نظر گرفته شده است.

    ویژگی ها و کاربردهای روغن بذر هویج:
    روغن بذر هویج  در درجه اول به عنوان رایحه‌ای در مواد شوینده، صابون‌ها، کرم‌ها، لوسیون‌ها و عطرها (که حاوی ۰٫۴٪ ، بیش‌ترین غلظت آن) است و به عنوان طعم‌دهنده در بسیاری از محصولات غذایی (به عنوان مثال، لیکور، نوشیدنی‌های غیر الکلی، منجمد) استفاده می‌شود. دسرهای لبنی، آب‌نبات، کالاهای پخته‌شده، ژلاتین، پودینگ، فرآورده‌های گوشتی، چاشنی‌ها، شیرینی‌ها، سوپ‌ها) که این مصرف معمولاً در غلظت‌های زیر ۰٫۰۰۳ اتفاق می‌افتد.

    روغن ریشه در ترکیبات ضد آفتاب به عنوان یک رنگ غذایی زرد (به دلیل داشتن کاروتن زیاد) و به عنوان منبع خوبی از بتاکاروتن و ویتامین A استفاده می‌شود. روغن بذر هویج از آلفا پینن (حداکثر ۱۳٪)، بتاپینن، کاروتول (حداکثر ۱۸٪)، داولول، لیمونن، بتا بیسابولن، بتا-الیمن، سیس بتا-ترنجوتن، گاما-دکالاکتون تشکیل شده است. بتا فارنسن، گرانیول، گرانیل استات (حداکثر ۱۰٪)، کاریوفیلن، کاروفیلن اکسید، متیل یوژنول، nerolidol، اوژنول، ترانس آسارون، وانیلین، آسارون، آلفا ترپینول، ترپینن-۴-ol، گاما-دکانولون کومارین، بتا-سلینن ، اسید پالمیتیک و اسید بوتیریک از دیگر ترکیبات آن هستند.

     

     

    ترکیب روغن بذر هویج:
    ترکیب روغن به عنوان گونه‌های خاص در نظر گرفته می‌شود. جاسیکا-میسیاک ۲۰۰۴، خان ۲۰۰۹، رکبنی ۲۰۱۳ ریشه هویج خوراکی دارای ترکیب شیمیایی ۸۶٪ آب ، ۰٫۹٪ پروتئین، ۰٫۱٪ چربی، ۱۰٫۷٪ کربوهیدرات، ۱٫۲٪ فیبر، عناصر کمیاب و ویتامین A (2،۰۰۰ تا ۴،۳۰۰ واحد بین‌المللی در ۱۰۰ گرم) است. ریشه یک روغن ضروری به دست می‌دهد که عمده‌ترین ترکیبات آن ژرنیل استات، آلفا پینن، ژرانیول، میرسن، بیسابولول، سابینن و لیمونن است.

    روغن بذرهویج روغن مخصوص مراقبت از پوست است

    وقتی روغن دانه هویج را با روغن حامل مخلوط کنید، می‌توانید آن را روی پوست خود بمالید. چندین آزمایش آزمایشگاهی و شواهد حاکی از آن است که روغن بذرهویج دارای خواص زیادی است که هنگام استفاده از این روش ممکن است مفید باشد.

    یک منبع تحقیق معتبر اخیر نشان داد که روغن بذرهویج در مبارزه با چندین سویه باکتری مؤثر است.

    تحقیقات نشان می‌دهد که کاروتول، یکی دیگر از ترکیبات شیمیایی موجود در روغن بذر هویج، فعالیت قارچ‌هایی را که بر رشد گیاه تأثیر می‌گذارد، کاهش می‌دهد.

    یکی دیگر از منابع مورد مطالعه نشان می‌دهد که روغن بذرهویج تا حدودی در برابر مخمرها مانند Candida albicans و Aspergillus اثر دارد.

    یک منبع مورد آزمایش از حیوانات که روی موش‌ها انجام شده است نشان می‌دهد که روغن دانه هویج یک آنتی‌اکسیدان مؤثر است. همین مطالعه نشان داد روغن دانه هویج همچنین ممکن است مزایایی در برابر آسیب کبد داشته باشد.

    یک منبع معتبر مطالعه‌ای که خواص آنتی‌اکسیدانی روغن بذرهویج را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد، نشان می‌دهد که ممکن است در مواد آرایشی به عنوان جوان‌کننده در مقابله با پیر شدن پوست مفید باشد.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۱۴
      تاریخ نشر : 09 دی 1398

    کالاهای مشابه