سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • روغن براهمی

    • قیمت : ریال
    • روغن براهمی یکی از معروف ترین و محبوب ترین روغن های بهبود دهنده کیفیت موی سر است که متاسفانه به دلیل تبلیغات ضعیف و ناشناخته بودن استفاده آن در صنایع آرایشی و بهداشتی نظیر محصولات تقویت ریشه مو ، شامپو های تقویت کننده گیاهی ، جلوگیری کننده از ریزش مو و جلوگیری از سفیدی زود هنگام مو مرسوم نیست و اکثرا از روغن های تخصصی دیگر نظیر روغن آرگان ، روغن جوجوبا ، درخت چای و … استفاده می شود .

    این روغن از گیاه باکوپا مونیری و برخی گیاهان دیگر نظیر انگور فرنگی یا گیاه آب قاشقی ( گوتوکولا ) بدست می آید ، رنگ روغن خالص این گیاه به صورت سبز بسیار تیره است و بویی همانند گیاهی ، سبزی می دهد که نشان دهنده طبیعی بودن این محصول است !

    روغن براهمی به صورت کلد پرس و با دستگاه های مخصوص روغن گیری کلد پرس تهیه می شود که این روش باعث می شود تا تمامی املاح و ویتامین های آن در روغن حفظ شود .

    خواص روغن براهمی :
    استفاده از این روغن میتواند موهای شما را تغذیه کرده و به رشد مجدد آن نیز کمک کند ، بسیاری از مشکلاتی که موی سر انسان دارد با تغذیه مناسب میتواند رفع شود برخی از این مشکلات عبارتند از شکننده شدن مو ، خشکی مو ، بد حالت شدن مو ، پوسته پوسته شدن پوست کف سر ، ریزش شدید ، سفید شدن موی سر در سنین پایین و جوانی ، مو خوره و بسیاری از مشکلات دیگر !

    روغن براهمی به عنوان معجزه ای در درمان مشکلات مو عمل میکند و خاستگاه اصلی آن هند است که مردم آن از این روغن ارزشمند استفاده میکنند تا موهایی فوق العاده داشته باشند ، برای افزایش رشد مو و تغذیه موهای بلند میتوان از این محصول بهره مند شد تا در کمال سلامت موهایی فوق العاده داشته باشید .

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۳۳
      تاریخ نشر : 10 دی 1398

    کالاهای مشابه