سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • روغن خشخاش

    • قیمت : ریال
    • روغن‌خشخاش روغنی است که از دانه‌های خشـخاش گرفته می‌شود. تخم خشـخاش حاوی ۴۵ تا ۵۰ درصد روغن است که سرشار از ویتامین E، کدئین و مورفین است. این گیاه هم برای مصارف دارویی و هم برای آشپزی و همچنین برای تهیه لاک، رنگ و صابون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    روغن بذر خشخاش یکی از قدیمی ترین روغن های اروپا است که اکنون کشف شده و به نادرترین روغن‌ها تبدیل شده است. مشخصات خاص روغن بذر خشخاش دارای مقدار زیادی اسید لینولئیک است. این روغن بسیار شبیه روغن آفتابگردان است. کاربرد در مواد آرایشی به دلیل ویژگی های تغذیه‌ای روغن خشخاش صورت می‌گیرد. این روغن به سرعت جذب می‌شود و نوعی روغن حامل هست. روغن خشـخاش برای پمادها، لوسیون‌ها برای درمان خشکی پوست و کرم‌های ضد چروک مفید است.

    روغن‌خشخاش به عنوان روغن سالاد پرمصرف و برای پالایش غذاهای شیرین و سالادها استفاده می‌شود. به دلیل دارا بودن مقدار بالای روغن اشباع لینولئیک غیر اشباع شده و حاوی روغن خشخاش نباید از آن برای پخت و پز و پخت استفاده شود.

    روغن‌خشخاش (همچنین روغن بذر خشخاش، روغن خشخاش، و روغن اوپور papapais seminis) یک روغن خوراکی از بذر خشخاش است (دانه‌های Papaver somniferum، خشخاش). این روغن دارای کاربردهای آشپزی و دارویی و همچنین کاربردهای طولانی در ساخت رنگ، لاک و صابون است.

    دانه‌های خشخاش ۴۵-۵۰٪ روغن دارند. مانند دانه‌های خشخاش، روغن گیاه خشخاش بسیار خوش طعم و سرشار از ویتامین E است.

    تاریخچه بذر خشخاش
    بذر خشـخاش در اوراسیا به طور گسترده کشت می‌شود. بیشترین تولید جهان برای روغن خشـخاش در آلمان و فرانسه رخ می‌دهد. از سال ۱۹۰۰-۱۹۱۱ از آن برای تهیه سالادها و تقویت طعم روغن دانه‌های ذخیره شده استفاده می‌شد. از آن برای آلوده کردن روغن هسته هلو و روغن زیتون استفاده شده است. از کیفیت پایین روغن‌خشـخاش در صنعت صابون استفاده می‌شود. در قرن بیستم، از گیاه خشـخاش برای اهداف دارویی استفاده می‌شد.

    روغن‌خشخاش روغنی است که از دانه‌های خشـخاش گرفته می‌شود. تخم خشـخاش حاوی ۴۵ تا ۵۰ درصد روغن است که سرشار از ویتامین E، کدئین و مورفین است. این گیاه هم برای مصارف دارویی و هم برای آشپزی و همچنین برای تهیه لاک، رنگ و صابون مورد استفاده قرار می‌گیرد. در کشورهای صنعتی از آن برای مقاصد آشپزی به عنوان غرق روغن و در سالاد استفاده می‌شود. همچنین به روغن دانه خشـخاش، روغن اوپئوم پاپاوائر seminis و به روغن خشخاش معروف است.

    روغن بذر خشـخاش دارای طعم مطبوع و خوش‌بو است. گیاه خشـخاش از شرق مدیترانه و آسیا متعلق به جنس Papaver با نام علمی آن به عنوان Papaver somniferum نام‌گذاری شده است. این روغن از دانه‌های کوچک و تیره گل خشـخاش  استخراج می‌شود. به دلیل طعم‌های نرم و لطیف، از آن به عنوان چاشنی استفاده می‌شود. این منبع عالی برای انرژی  و کلسیم است. همچنین دارای بالاترین میزان اسید لینولئیک است که به جلوگیری از حمله قلبی و بیماری‌های قلبی کمک می‌کند. دارای عطر و طعم بی‌نظیری است. 

     

     

    کاربردها و ویژگی های روغن خشخاش
    روغن بذر خشخاش در طول قرن نوزدهم به دلایل مختلف از جمله روغن پخت و پز، لاک، و تهیه صابون و رنگ استفاده شده است. امروزه روغن بذر خشخاش برای موارد مشابه استفاده می‌شود و به آن تعداد بی‌شماری کاربرد دارویی و آشپزی اضافه می‌کند. روغن بذر خشخاش به عنوان دارنده درجه دارویی برای داروهای مختلف استفاده می‌شود و به روغن زیتون و روغن بادام نیز اضافه می‌شود.

    البته ما نمی‌توانیم مهم‌ترین کاربردهای آشپزی، که به عنوان سس سالاد  یا پایه سس است را فراموش کنیم. روغن بذر خشـخاش باعث ایجاد چربی سالم افسانه‌ای می‌شود. هدف دارویی برای چندین دهه از روغن دانه خشـخاش برای درمان تومورها استفاده شده است، این روغن دارای خواص مشابه لیپوئیدول است که در درمان سرطان سلول‌های کبدی (HCC) یک‌پارچه است.

    روغن بذر خشـخاش نسبت به بسیاری از روغن‌های دیگر پایدار بوده و احتمال کمتری سفت شدن آن را نشان می‌دهد. آن‌چه مهم است توجه داشته باشید. همه روغن‌ها به طور مساوی ایجاد نشده‌اند و اگر می‌خواهید طعم عالی و خصوصیات سالم روغن بذر خشـخاش را داشته باشید، مانند Ostro Organics باید از روغن‌های طبیعی، آلی و تصفیه‌نشده استفاده کنید. 

    روغن‌خشخاش  به میزان قابل توجهی کمتر از روغن کتان است. در هنگام رنگ‌آمیزی در رنگ روغنی ضخیم، قوام خود را بهتر می‌کند (یک رنگ “کوتاه” زیبا را می‌بخشد) روغن‌خشخاش می‌تواند اثر خشک‌شدن سریع برخی رنگ‌دانه‌ها را کاهش دهد تا تنش‌های داخلی در زمان خشک‌شدن یک لایه رنگ کاهش یابد. بسیار عالی برای استفاده در نقاشی مرطوب است. با این حال، روغن‌خشخاش به اندازه روغن‌های دیگر خشک نمی‌شود. نباید از آن در چربی و غیر جاذب استفاده شود. نقاشی‌هایی که در روغن خشـخاش انجام می‌شود، به خصوص با کاربرد سنگین‌تر، باید بدون استفاده باقی بمانند. 

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۱۳
      تاریخ نشر : 08 دی 1398

    کالاهای مشابه