سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • روغن گل رز

    • قیمت : ریال
    • روغن گل سرخ نوعی روغن اساسی است که معمولاً در رایحه درمانی استفاده می شود. که از گیاه Rosa damascena گرفته شده است ، حاوی ترکیبات معطر گل است. از آنجا که تصور می شود این ترکیبات دارای خاصیت درمانی هستند، از روغن گل رز برای تعدادی از اهداف مرتبط با سلامتی استفاده می شود.

    گل رز نه تنها زیبایی های معطر برجسته ای در پالت گل ها است. بلکه آنها منبع روغن گل سرخ هستند ، یکی از مهمترین عناصر مورد استفاده در مواد آرایشی برای بهبود پوست و مو است. علاوه بر خرید محصولات آرایشی ، افراد می توانند با استفاده از آن به تنهایی یا مخلوط کردن آن در مواد آرایشی یا سایر مواد از مزایای روغن گل سرخ به طور مستقیم استفاده کنند.

    روغن گل سرخ از گلبرگهای اختلاف گل سرخ به ویژه Rosa centifolia L. و Rosa damascena Mill بدست می آید.

    روغن گل سرخ که بیشتر به عنوان گل رز Damask شناخته می شود ، یک درختچه کوچک با ساقه های خارپشت است. در اصل از دمشق پایتخت سوریه ، به دلیل خواص درمانی فراوان مورد توجه قرار می گیرد. قبل از اینکه خورشید افق بلغارستان را خنثی کند ، کارگران را می توان در مزارع برداشت شکوفه ظریف Rosa damascena یافت. فرآیند تولید پرقدرت کارایی بسیار کمی دارد. بیش از ۱۰،۰۰۰ گل شکوفه تازه برداشت شده طول می کشد تا تنها یک بطری ۵ میلی لیتر روغن گل رز تولید شود. از آنجا که گلبرگ ها بسیار ظریف هستند ، فرایند تقطیر باید در همان روزی که برداشت گل انجام می شود ، رخ دهد. از این فرآیند یک روغن اساسی تهیه می شود که به دلیل عطر گل شیرین ، زیبا و عاشقانه شناخته شده است.

    تاریخچه روغن گل رز
    روغن ضروری گل رز از هزاران سال در معالجه زیبایی و برای درمان شرایط بهداشتی استفاده شده است. براساس شواهد فسیلی ، گل سرخ حدود ۳۵ میلیون سال قدمت دارد و ۱۵۰ گونه آن در سراسر نیمکره شمالی یافت شده است. از آلاسکا تا مکزیک و حتی شمال آفریقا. تاریخچه روغن ضروری گل رز یک پدیده در سراسر جهان فسیل ها نشان داده اند كه این گل سرخ در آسیای میانه از حدود ۳۵ میلیون سال پیش سرچشمه گرفته است.

    به لطف زیبایی و رایحه بی نظیر آن ، توسط تمدنهای اولیه مانند چینی ها ، مصری ها و رومی ها پذیرفته شد ، که تا زمان ۵۰۰۰ سال پیش رشد گل سرخ را بطور گسترده رشد داد. اینکاها روغن ضروری گل رز را به روشهای مختلفی استفاده کرده و از آن به عنوان یک درمان درمانی برای همه استفاده می کند. به گفته دکتر کوئیک مارینیر ، “آنها از دانه ها برای ایجاد نوشیدنی دارویی ، آب پخت و پز استفاده می کردند”

     

     

    کاربردها و ویژگی های روغن گل رز
    روغن گل سرخ پر از آنتی اکسیدان است که می تواند بدن و پوست شما را سم زدایی کرده و زندگی سالم را ارتقا بخشد. بسیاری از روغنهای ضروری سرشار از آنتی اکسیدان هستند ، بنابراین برای جوانسازی استفاده میشورند. ترکیب مرکبات موجود در روغن اسانس گل رز دارای خاصیت ضد میکروبی قوی است. هنگامی که به صورت موضعی استفاده می شود ، می تواند به پاک سازی صورت و تقویت سلامت پوست کمک کند. دکتر کوئیک مارینیر: “خواص ضد باکتریایی و ضد عفونی کننده روغن گل سرخ نیز برای درمان آنفولانزا ، سرماخوردگی و برونشیت استفاده می شود.

    نشان داده شده است که روغن گل سرخ بهبود اعتماد به نفس ، عزت نفس و قدرت ذهنی و در عین حال به طور موثر با افسردگی و اضطراب می جنگد.. روغن ضروری گل سرخ به تعادل سطح رطوبت در پوست ، کاهش ظاهری نواقص پوستی ، و ایجاد یک پوست سالم و حتی پوست کمک می کند.. عطر و طعم شیرین و شیرین آن ، احساس خودپنداری مثبت را تشویق می کند و هنگام استنشاق می تواند احساس تقویتی ایجاد کند.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۲۶
      تاریخ نشر : 01 دی 1398

    کالاهای مشابه