سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • ستیل پالمیتات

    • قیمت : ریال
    • ستیل پالمیتات مشتق‌شده از اسید پالمیتیک و ستیل الکل است. این ماده به صورت جامد موم سفید، مولکول اصلی اسپرماتس است، مومی بسیار ارزشمند در جمجمه نهنگ است و جزء برخی از نانوذرات لیپید جامد است. مرجان‌های سنگی که صخره‌های مرجانی را تولید می‌کنند، حاوی مقادیر زیادی از موم ستیل پالمیتات در بافت‌های خود هستند که ممکن است بخشی از آنتی بیوتیک باشند.

    ویژگی‌های ستیل پالمیتات:
    سیتیل پالمیتات یک عامل شفاف‌کننده است که باعث تشدید تشکیل امولسیون می‌شود. استرادياسيون اسيد چرب و الکل چربي از طريق ستیل پالميتات به دست مي‌آيد. کرم‌های ساخته‌شده با ستیل پالمیتات بسیار جمع و جور هستند و احساس پوستی دلپذیری را القا می‌کنند. به خصوص افرادی که به موم زنبور حساس هستند یک جایگزین خوب در ستیل الکل دارند. ستیل پالمیتات نوعی موم با توجه بالا به علت تضعیف آن در شرایط آزمایشگاهی و پایین بودن میزان سمیت در مقایسه با سایر انواع موم است.

    ستیل پالمیتات توسط استیرسازی الکل استیل با اسید پالمتیک در یک سیستم بدون حلال ساخته شد. واکنش‌ها با استفاده از لیپاز لیپوزوم RM IM تجاری به عنوان کاتالیزور انجام شد. سرعت تقطیر (۱۸۰، ۴۸۰ و ۷۲۰ دور در دقیقه)، دما (۶۰، ۷۰، ۸۰ و ۸۷ درجه سانتی‌گراد)، میزان کاتالیزور (۰٫۵، ۱٫۰ و ۱٫۵ درصد وزنی مربوط به جرم بستر) و نسبت الکل: مولی‌اسید ( ۰٫۵: ۱، ۱: ۱ و ۲: ۱) مورد بررسی قرار گرفت و بهترین شرایط واکنش به دست آمد ۴۸۰ دور در دقیقه، ۷۰ درجه سانتی‌گراد، ۱٫۰ درصد آنزیم و نسبت ۱: ۱M بود. یک مدل سینتیک جدید مبتنی بر مکانیزم بی‌اختیاری تصادفی متوالی پیشنهاد شد و با داده‌های تجربی هم‌خوانی خوبی داشت.

    علاوه بر این، این مدل برای پیش‌بینی‌های جنبشی با عدم قطعیت کوچک مناسب است. کاتالیزور بازیافت شد و پایداری خوبی را نشان داد؛ زیرا پس از ۱۵ بار استفاده مجدد، تنها ۶٫۸٪ کاهش یافت.

    سدیم پالمیتات با نام‌های دیگر خوانده می‌شود:

    • پالمیتیت
    • هگزا دسیل پالمیتات
    • هگزا دسیل هگزادکانو
    • اسید پالمیتیک
    • پالمیتیل استر

     کاربردها: در لوازم آرایشی و دارویی برای اثرات خفیف‌کننده در کرم‌های آرایشی و همچنین کرم‌های ضد عفونی پیدا می‌کند.

    مشخصات فنی ظاهر: رنگ سفید بوی بد
     حداکثر نقطه ذوب: ° C: 43 – 47
    نام شیمیایی: Cetyl Palmitate سدیم پالمیتات
    ستیل‌پالمیتات که از استرهای موم اسید پالمتیک است مورد استفاده در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی است.

    این ماده ممکن است مورد استفاده برای غلظت، تولید امولسیون ویسکوز، ثبات و اضافه‌کردن بافت به امولسیون استفاده شود.

    این ماده به عنوان یک ضخیم کننده و نرم کننده در لوازم آرایشی استفاده می‌شود.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۴۵
      تاریخ نشر : 11 دی 1398

    کالاهای مشابه