سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • سدیم پیروات

    • قیمت : ریال
    • سدیم پیروات یک نمک از فرم آنیون کنجد از اسید پریوویک است که به عنوان پیروات شناخته می‌شود. این نمک سدیم در بافرهای زیست‌شناسی مولکولی و کاربردهای کشت سلولی استفاده می‌شود.

    استفاده از پیروات سدیم:

    • برای تهیه رقیق آلبومین-لاکتات-پیروات بول تیرود

    • در آزمون تحمل پیروات

    • برای تهیه محیط کشت الیگودندروسیت توضیحات عمومی پیروات سدیم (SP) ساده ترین کیت اسید است. آن را به عنوان صفحات بسیار نازک بلور می‌شود و متعلق به سیستم monoclinic است. کاربرد آن در تراکم Knoevenagel انجام شده در محیط آبی بررسی شده است. آنالپلیال مولی استاندارد تشکیل و آنتالپی مولی انحلال SP در رقت بی‌نهایت به دست آمده است. اثربخشی آن در درمان سندرم‌های تخریب DNA میتوکندریال مورد بررسی قرار گرفته است. 

    این محلول به عنوان یک منبع انرژی کربوهیدرات اضافی به راحتی قابل دسترسی است.

    این ماده توسط مصرف کنندگان، در مقالات، توسط کارگران حرفه ای (استفاده گسترده)، در فرمولاسیون یا دوباره بسته بندی و در مصارف صنعتی استفاده می‌شود.

    سدیم پیروات نمک سدیم دارای فرمول شیمیایی C3H3O3Na  هست که دارای شکل ظاهری پودری سفید رنگ می‌باشد.

    همچنین این محلول خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و در بدن نیز به طور طبیعی وجود دارد.

    نام‌های دیگر این ماده :  اسید سدیم اسید α-کتروپروپیون؛ اسید سدیم اسید ۲ اکسپروپانوئیک

    سدیم پیروات ساده ترین اسید آلفا کتو می‌باشد و در فرایندهای مختلف متابولیک نقش مهمی ایفا می‌کند. از آنجا که پیروات، که یون کربوکسیلات اسید پریوویک است، می‌تواند به کربوهیدرات‌ها، اسیدهای چرب یا انرژی تبدیل شود، این یک ترکیب متوسط ​​می‌باشد و سرنوشت آن بستگی به ارگانیسم و ​​محیط دارد. این در طی گلیکولیز تولید می‌شود و از طریق چرخه کریبس (چرخه اسید سیتریک)، سلول‌ها با انرژی تامین می‌کنند. دو مولکول پیروات از یک مولکول گلوکز تولید می‌شود.

    کاربردهای سدیم پیروات
    کاربرد:  متابولیسم قند، آنتی‌اکسیدان و مهارکننده آپوپتوز

    این ماده در محصولات زیر استفاده می‌شود:

    مواد شیمیایی آزمایشگاهی
    تنظیم‌کننده‌های pH و محصولات تصفیه آب
    این ماده در زمینه‌های زیر استفاده می‌شود:

    • سلامتی
    • فرمولاسیون یا بسته‌بندی مجدد
    • استفاده در  صنعت
    • تولید

    جالب است بدانید این ماده بخاطر خاصیت آنتی‌اکسیدانی که دارد برای رفع چین و چروک و جوان‌سازی پوست در کرم‌ها و لوسیون‌ها و همین‌طور لوازم آرایشی برای جوان‌سازی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۹۸
      تاریخ نشر : 16 دی 1398

    کالاهای مشابه