سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • سدیم پیرولیدون کربوکسیلات

    • قیمت : ریال
    • سدیم پیرولیدون کربوکسیلات PCA (سدیم L-پیروگلوتامات ، SpecKare ™ PCAN) نوعی از عوامل مرطوب کننده طبیعی است. این ماده در سال‌های اخیر به یک ماده مهم افزودنی مهم در مراقبت از پوست و مو تبدیل شده است.

    این قدرت آبرسان قوی تر از گلیسیرین ، سوربیتول و پروپاندیول را نشان می دهد. این محصول همچنین غیر سمی، غیر تحریک کننده و غیر آلرژی است.

    سدیم پیرولیدون کربوکسیلات  (به عنوان فرم اصلی آن به عنوان PCA ، ۵-oxoproline ، pidolic acid یا پیروگلوتامات نیز شناخته می شود). به عنوان دو آنانیومر مجزا وجود دارد: (۲R) یا D و (۲S) یا L. L- یک متابولیت در چرخه گلوتاتیون است. که توسط ۵-oxoprolinase به گلوتامات تبدیل می شود. L- پیروگلوتامیک اسید از طریق مسیر آرژنین-سیترولین-اورنیتین-گلوتامیک در پوست تولید می شود. اسید آزاد ریز ریز نیست. با این حال ، نمک های سدیم این اسید نسبت به گلیسیرین دارای ریزسنجی هستند. بنابراین ، فرمولاسیون این اسید به عنوان دفاعی در برابر کمبود آب بدن ، برای شرایط پوستی شامل آب زدایی پیشنهاد می شود.

    سدیم PCA یک ترکیب شیمیایی است، نمک سدیم ۲- پیرولیدون -۵- کربوکسیلیک اسید (PCA).

    فرمول مولکولی: C5H6NNaO3 و وزن مولکولی: ۱۵۱٫۰۹۷ گرم در مول

    کاربرد های سدیم پیرولیدون کربوکسیلات
    این ماده در محصولات زیر استفاده می شود:

    جوهر و تونر، محصولات چرمی، مواد شیمیایی، کاغذ، رنگ ، لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی.

    در مواد آرایشی از آن به عنوان مرطوب کننده در صابون های مایع، شامپوها و غیره استفاده می شود.

    سدیم پیرولیدون کربوکسیلات در محصولات مراقبت از مو و مراقبت از پوست با خاصیت بسیار خوبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    از آنجا که Na-PCA عامل مرطوب کننده طبیعی است، خاصیت تسویه، تحریک پذیری و مرطوب کنندگی را به شما می‌دهد.

    این ماده محلول در آب است. از آنجایی که این ماده یه مرطوب کننده ی طبیعی هست خاصیت تحمل ، لطافت و مرطوب کننده را به شما می‌دهد.

     کاربرد سدیم پیرولیدون کربوکسیلات در لوازم آرایشی 

    ۱) سدیم -۲-پیرولیدون-۵-کربوکسیلات یک جزء مهم رقیق کننده NMF است.

    ۲) از این ماده در مرطوب کننده پوست استفاده می‌شود.

    ۳) این ماده از نظر ریزسنجی و رطوبت ساز بسیار عالی است.

    ۴) محصولات مراقبت از پوست و مو، suncare، آرایش ، محصول از جمله کاربردهای اصلی Na-PCA هستند.

    ۵) پوست را از باد و سرما محافظت می‌کند.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۲۹
      تاریخ نشر : 08 دی 1398