سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • سولفوسوکسینات

    • قیمت : ریال
    • سولفوسوکسینات sulfosuccinate با فرمول شیمیایی C4H4O7S-2 و جرم مولکولی 196.129 g/mol نوعی سورفاکتانت به حساب می آید و می تواند کشش سطحی آب را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد.به دلیل داشتن بار منفی موجود در سولفوسوکسینات آن را جز سورفاکتانت های آنیونی طبقه بندی می نمایند.این ماده به آلکیل سولفونات ها شباهت بسیاری دارند و در سال 1939 مورد توجه فراوان قرار گرفتند.این ماده به دلیل خواص فراوان، کاربرد های مهمی به خصوص در شوینده ها دارد.

    این ترکیب آنیونی بر پایه ی مالئیک اسید انیدرید ساخته شده است. این ماده دارای فلزات فعال کننده ی سطح مونو استری و یا دی استری (در اغلب موارد سدیم) می باشند و ترکیباتی همچون دی سدیم لوریل سولفوسوکسینات و سدیم سولفوسوکسینات استر را پدید می آورد.

    از کاربرد های سولفوسوکسینات ها می توان به استفاده از آن در محصولات شوینده و مراقبتی مانند شامپو ها، صابون، حمام های کف ،کرم های اصلاح و محصولات آرایشی اشاره نمود.

    این ماده سازگاری بالایی با پوست دارد و حتی در غلظت های بالا نیز موجب تحریک پذیری اندکی می گردد.

    سولفوسوکسینات ها دارای توانایی خوبی در تمیز کردن، مقاومت در برابر آب سخت و راحتی در شست و شو هستند. این ماده به راحتی در طبیعت تجزیه می گردد بنابراین خسارتی به آن وارد نمی نماید.

    در 95 درصد از شامپو ها می توان ترکیب این ماده را مشاهده نمود. سولفوسوکسینات ها با اتصال به چربی ها و گرد و خاک موجود بر موی سر و یا پوست می توانند به عنوان یک پاک کننده سبب برطرف کردن آلودگی ها گردند.

     

     

    امروزه و با پیشرفت علم و صنعتی شدن جوامع مواد شیمیایی جای خود را در زندگی روزمره ی ما باز کرده اند. اما شناخت مواد شیمیایی موجود در محصولاتی که هر روز با آن ها سر و کار داریم و آشنایی با مضر بودن و نبودن آن ها می تواند ما را در انتخاب بهترین محصول متناسب با سلامتی و نیاز ما یاری نماید.

    سولفوسوکسینات ها در اغلب مواد آرایشی و شوینده وجود دارد . اما تا چه حد با این ماده آشنایی دارید و خطرات آن را می شناسید.

    در ادامه به بررسی این محصول از دیدگاه سلامتی بیشتر می پردازیم.

    این محصول نوعی ترکیب آلی به حساب می آید زیرا بر پایه ی اتصالات کربن-کربن ساخته شده است. اما آیا همانند اغلب مواد شیمیایی دیگر میتواند برای سلامتی مضر باشد؟ محققان طی بررسی هایی که انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند که این ماده نمی تواند مضر باشد و مولکول های بزرگ آن همانند دیگر سورفاکتانت ها نمی توانند به منافذ موجود در پوست نفوذ کنند.

    از آن جایی که این محصول عاری از هرگونه ترکیبات سولفات (نمک سولفوریک اسید) است، برای پوست مضر به حساب نمی آید. در نتیجه این ترکیب که انحلال پذیری بالایی نیز در آب دارد می تواند برای انواع پوست ها حتی پوست های حساس نیز بدون ایجاد هر گونه ضرری مورد استفاده قرار بگیرد. این ماده در مقایسه با ترکیبات سولفات دار مانند سدیم سولفات ها به دلیل بزرگ بودن مولکول ترکیباتی بی خطر به حساب می آیند و جایگزین مناسبی برای آن ها می باشند. با این که هر دوی این مواد جز سورفاکتانت های آنیونی می باشند اما سولفات ها به دلیل داشتن مولکول های کوچکتر به راحتی به درون پوست نفوذ می کنند و جز مواد خطرناک برای سلامتی پوست طبقه بندی می گردند.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۰۰
      تاریخ نشر : 08 آبان 1398

    کالاهای مشابه