سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • لورامید | Lauramide | سویامید

    • قیمت : ریال
    • لورامید که با نام دیگر لوریک آمید نیز شناخته می شود جز آمید های چرب لوریک اسید به حساب می آید. این ماده همراه با سویامید در بسیاری از شوینده ها و محصولات آرایشی کاربرد دارند.

    لورامید یک آنتی استایتک، افزایش دهنده ی فوم، سورفکتانت و کنترل کننده ی ویسکوزیته می باشد و به دلیل همین خواص فوق العاده توانسته است در صنعت شوینده و محصولات آرایشی مورد توجه ی فراوان قرار بگیرد.

    LDEA  هم به صورت جامدی موم مانند و هم به صورت مایعی ویسکوز موجود می باشد . نوع مایع آن زرد کم رنگ می باشد و نوع جامد آن رنگی ما بین سفید تا زرد کم رنگ دارد.

    نکته: استفاده از این ماده در محصولات مراقبت شخصی و شوینده ها خطری ندارد اما استفاده ی همزمان این ماده با محصولات حاوی نیتروژن توصیه نمی گردد.

    تولید:
    از مخلوط اتانول آمید ها ( مونو و دی) با لوریک اسید ساختار های متفاوتی از لورامید به دست می آید.

    لوریک اسید اسیدی چرب می باشد که در گیاهانی مانند نخل و نارگیل یافت می گردد.

    مشتقات دی اتانول آمین ها در شوینده ها:
    کوکوآمید DEA،  لینول آمید DEA و LDEA از جمله اسید های چرب مشتق شده از دی اتانول آمین هستند که به صورت مایعات چسبنده و یا جامدات مومی شکل یافت می گردند.ترکیبات فوق معمولا از 4 الی 33% دی اتانول آمین تشکیل شده اند.  مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی، فرمولاسیون شامپوها، رنگ مو، محصولات حمام و لوسیون ها از جمله مواردی هستند که این مواد به عنوان سورفکتانت نقشی اساسی در آن ها دارند.

    دی اتانول آمین و مشتقات آن ترکیباتی هستند که به عنوان امولسیفایر عمل می نمایند و موجب می شود تا مواد شیمیایی موجود در شوینده ها کف و حباب تولید کنند. همچنین این مواد برای تنظیم pH نیز مورد استفاده قرار می گیرند.لازم به ذکر است که دی اتانول آمین در مواد شوینده به ندرت به تنهایی مورد استفاده قرار می گیرد و آن را با موادی دیگر مخلوط می نمایند که در ادامه با این مشتقات بیشتر آشنا می شویم. مشتقات به وجود آمده از ترکیب با DEA دیگر ساختاری مشابه آن ندارند و موجب خشکی و حساسیت های پوستی نمی شوند و هر کدام خواص منحصر به فرد خود را خواهند داشت.

    این ترکیبات در محصولات آرایشی در غلظت های <0.1-50% مورد استفاده قرار می گیرند.

    لازم به ذکر است که استفاده از DEA و مشتقات آن تنها به محصولات مراقبت شخصی و لوازم آرایشی محدود نمی شود . بلکه از آن در صنایع غذایی برای بسته بندی محصولات نیز استفاده می شود.

     

     

    طبق تحقیقات انجام گرفته استفاده از اسید های چرب فوق در محصولات آرایشی و بهداشتی بلامانع است و به کار بردن آن ها در محصولات آرایشی  در دوز های مشخص خطری برای سلامتی ایجاد نمی کند.

    نام مشتقاتی از دی اتانول آمین که در محصولات مراقبت شخصی به وفور مورد استفاده قرار می گیرند به شرح زیر می باشد:

    Cocamide DEA     CAS.NO: 61791-31-9

    Lanolinamide DEA    CAS.NO: 85408-88-4

    Olivamide DEA    CAS.NO: 124046-30-6

    Soyamide DEA     CAS.NO: 68425-47-8

    Lauramide DEA     CAS.NO: 120-40-1

     

     کاربرد ها:
    سویامید و لورامید در موارد زیر کاربرد دارند:

    • محصولات آرایشی
    • محصولات مراقبت شخصی مانند لوسیون ها و کرم ها
    • مواد شوینده
    • شامپو ها
    • افتر شیو ها
    • محصولات اسکراب
    • پاک کننده ها و سفید کننده ها
    • صابون های مایع
    • و…

    خواص LDEA در محصولات آرایشی
    این ماده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی می تواند سبب بهبود و حفظ فوم در این محصولات شود.

    همچنین با خواص منحصر به فردی که دارد می تواند ویسکوزیته و یا ضخامت محصولات را افزایش دهد. نداشتن ویسکوزیته در محصولاتی مانند شوینده ها سبب روان شدن بیش از حد این محصولات می گردد در نتیجه افزودن عاملی که ویسکوزیته ی این قبیل شوینده ها را افزایش دهد امری ضروری است. LDEA بهترین گزینه برای این منظور می باشد و سبب به حداکثر رساندن خواص ساختاری و عملکرد محصولات فوم مانند از قبیل شامپو ها و محصولات تولید کننده ی حباب حمام می گردد.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۹۸
      تاریخ نشر : 10 آذر 1398

    کالاهای مشابه