سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • پلی گلیسرول استر

    • قیمت : ریال
    • پلی گلیسرول استر اسیدهای چرب (PGEs) در مواد غذایی به عنوان امولسیفایر مورد استفاده قرار می گیرند. PGE ها طبقه ای از سورفاکتانت های مصنوعی ، غیر یونی هستند که به دلیل خاصیت آمفیفیلیک آنها اغلب در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی استفاده می شوند. قسمت آبگریز این آمفیفیل ها از استرهای الیگومریک گلیسرول تشکیل شده است و قسمت آبگریز از زنجیره های آلکیل با طول و درجه متفاوت اشباع مختلف تشکیل شده است. در مواد غذایی از آنها به عنوان ماده امولسیون کننده در تولید کالاهای پخته شده ،آدامس و در جایگزینی چربی ها استفاده می شود.

    از دهه ۱۹۴۰ به عنوان مواد افزودنی غذایی در اروپا و آمریکا مورد استفاده قرار گرفتند و در دهه ۱۹۶۰ با استفاده از مواد غذایی در ایالات متحده تأیید شدند. PGEs ، مانند سایر امولسیفایرها ، دارای آبگریزی هستند بنابراین می توانند تنش سطحی بین فازهای مختلف را کاهش دهند. تعادل آبگریز-لیپوفیلی PGEs (HLB) به طول زنجیره پلی گلیسرول و میزان استری سازی بستگی دارد. HLB می تواند از ۳ تا ۱۴ متغیر باشد و مقدار مخلوط HLB مورد نظر ممکن است با ترکیب مناسب حاصل شود.

     پلی گلیسرول معمولاً توسط پلیمریزاسیون قلیایی گلیسرول در دماهای بالا تهیه می شود .این واکنش بسته به شرایط واکنش ، باعث ایجاد الیگومرهای کم و بیش شاخه ای با طول متفاوت می شود. آبگریزی ، و ارزش HLB ، استر پلی گلیسرول نهایی با طول نصف پلی گلیسرول رابطه مثبت خواهد داشت.

    کاربردهای پلی گلیسرول استر

    کاربرد مهم PGE در انواع کیک ها است که مقدار کمی چربی و روغن دارند (به عنوان مثال برای کیک اسفنجی ، رول سوئیس و انواع مشابه فرمولاسیون کیک که بر پایه تخم مرغ ، شکر و آرد و / یا نشاسته باشد). PGE ها هوادهی را تقویت کرده و به تثبیت کف ها کمک می کنند. استفاده از PGE باعث می شود که کیک های اسفنجی با مخلوط کردن یک مرحله ای تولید شوند و محصولات نهایی با ساختار خرد تر و ماندگاری بیشتری تولید شود. PGE را می توان در مارگارین استفاده کرد.  از PGE ها علاوه بر مصرف به عنوان امولسیون کننده باعث بهبود خواص عملکردی مارگارین (به عنوان مثال خواص ارگانیک اسپرد ، تثبیت یا هوادهی مواد غذایی) می شود.

    گزارش شده است كه PGE باعث كاهش خواص ارگانولپيك حاشيه مارگارين يا كم چربي با كاهش  دانه فاز چربي شده براي انعطاف پذيري و خاصيت كششي مارگارين مربوط به کره طبيعي مي شود. در مقایسه با امولسیفایرهای جایگزین ، مانند مونوگلیسیریدها ، استر پلی گلیسرول دارای مزیت در تأمین ثبات طولانی مدت خواص شلاق است ، و این امولسیفایر را انتخابی عالی برای مخلوط کیک می کند.

     

     

    PGE ها همچنین می توانند به عنوان کم کردن چربی مورد استفاده قرار گیرند. همچنین می توانند سیستم امولسیون را با مقدار زیادی آب تشکیل دهند ، بنابراین کالری کلی یک محصول غذایی را کاهش می دهند. به عنوان امولسیفایر خنثی α ، PGE ها همچنین دارای خاصیت نرم کننده و ضد لک خرده ای هستند و همچنین به بهبود حجم کیک در محصولات پخته شده کمک می کنند. دلیل این امر این است که امولسیفایرها می توانند میزان تجویز نشاسته را کاهش دهند. PGEs را می توان در امولسیون های قابل شستشو و پر کردن استفاده کرد. آنها می توانند تجمع ذرات چربی و جذب آب را تقویت کرده و به افزایش ویسکوزیته و هوادهی و کاهش انسجام کمک کنند.
     

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۹۹
      تاریخ نشر : 02 دی 1398