سبد خرید

کاربر گرامی، فروشگاه جهت تغییرات در ساختار برنامه نویسی، موقتا قطع میباشد
0
شماره های تماس 021-77128524-77126247-77126942

    • کارنوبا واکس

    • قیمت : ریال
    • کارنوبا واکس، همچنین موم برزیل یا موم سیرا نامیده می‌شود، موم گیاهی از درخت کارنوبا برزیل است. موم کارنوبا به عنوان یک ماده غذایی به عنوان له کننده مواد غذایی و به عنوان یک عامل سخت‌کننده یا عامل ژل‌کننده در تعدادی از محصولات، به دلیل سختی و دمای ذوب بالا استفاده می‌شود.

    موم کارنوبا واکس یک موم گیاهی است که به عنوان “درخت زندگی” شناخته شده است. موم کارنوبا سخت‌ترین موم طبیعی است. در تجارت، به طور گسترده‌ای در لوازم آرایشی و بهداشتی، مراقبت از بدن، مواد غذایی، دارویی، خودرو و سایر صنایع استفاده می‌شود. موم کارنوبا یک ماده شگفت‌انگیز برای استفاده در لوازم آرایشی طبیعی است.

    خواص کاربرد کارنوبا واکس

    موم کارنوبا واکس دارای برنامه‌های کاربردی و استفاده‌های مختلف شامل مواد غذایی، لوازم‌آرایشی، خودرو، قالب‌سازی برای دستگاه‌های نیمه‌هادی و به عنوان پوشش برای نخ دندان است.
    این موم بسیار با دوام و خشک و براق است. معمولاً در رژلب‌ها و برق لب‌ها یافت می‌شود، همچنین ممکن است در salves، balms، و در هر دستورالعملی که در آن موم باشد، استفاده شود. این یک جایگزین عالی برای موم زنبور عسل است و یک عنصر مهم در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی وگان است. برای استفاده از کارنوبا واکس در دستور غذا، باید آن را به نقطه ذوب بالاتر از موم زنبور عسل گرم کنید. این به دمای ۱۸۰-۱۸۵ درجه نیاز دارد تا ذوب شود. 
    موم کارنوبا دارای خواص امولسیون بسیار خوبی است و دارای قابلیت اتصال به روغن بسیار مناسب برای روغن‌های استریو و روغن‌های معدنی می‌باشد. همچنین نقطه ذوب ژل را افزایش می‌دهد، به این ترتیب آن را به افزودنی‌های ترجیحی در رژلب‌ها، مومیایی‌های لب و ریمل مژه و ابرو می‌دهد. این سطوح براق و لغزنده را فراهم می‌کند.

     





    حاصل جمع را بنویسید :
    +





    • بازدید این صفحه : ۱۹۰
      تاریخ نشر : 15 دی 1398

    کالاهای مشابه